Herunder ses de seneste nyheder. Gå til NYHEDSARKIV for flere

Klubfest lørdag d. 18. august

Vi afholder klubfest lørdag d. 18. august, for alle medlemmer og påhæng.
Tilmelding og mere info her: NemTilmeld

MTB banen godkendt

Så er der godt nyt vedr. MTB banen på og omkring Struer Idrætspark.
Vi har fået den endelige godkendelse af kommunen, så vi nu kan trække i arbejdstøjet og påbegynde bygningen af banen.
Opgaver vi pt. har gang i: Tidsplan med entreprenør afstemmes, MTB grus bestilles og leveres så snart det er muligt, div. redskaber fremskaffes, opgaveplan udformes.
Til sidstnævnte vil det være en stor hjælp hvis man har tid og lyst til at hjælpe med bygning af banen, må man meget gerne kontakte Michael Sand på michael.sand.dk@gmail.com og melde sig. Der er ikke bindende, men for at have en ide om hvilke mandskabs ressourcer vi har til rådighed i forhold til opgaveplanen. Der skal bruges mange timer og de kommer lidt i ryk.
Det første bliver at finde/markere linjen for banen og dernæst at rydde en korridor til entreprenør maskiner.

Klubaften 19. juni

Vi skal på virksomhedsbesøg i Kvickly efter træning (med hele familien), mere info her: Info
Tilmelding her: NemTilmeld

Bjerggrandprix 6. august

2018 udgaven af Struer Bjerggrandprix køres mandag d. 6. august. Mere info og tilmelding: NemTilmeld

Sikkerhedsmøde for landevejsryttere 8. maj

Hej SCK landevejsrytter.
Som tidligere udmeldt til træning, vil kaptajnerne gerne se alle til et sikkerhedsmøde.
Der er mødepligt til sikkerhedsmødet, og der vil være almindelig træning lige efter for alle hold.
Vi mødes i klubhuset nu på tirsdag den 8. maj kl. 18:00, informationen vil tage ca. en time.
Kim og Martin anvender noget af det materiale, som DCU anvender på kurser for landevejskaptajner.
Vi vil gerne opnå mere sikkerhed og fællesforståelse, så vi kommer til at cykle som hold med fokus på sikkerhed.
Vores klub har heldigvis været forskånet for store uheld, men vi kan alle blive bedre til at passe på i trafikken.
Den normale tirsdags træning starter ca. kl. 19:00, kommer du kun til mødet er det også fint (18:00 – 19:00).
Vi glæder os til at se alle.
Med mange cykelhilsner landevejskaptajnerne.