Herunder ses de seneste nyheder. Gå til NYHEDSARKIV for flere

Sikkerhedsmøde for landevejsryttere 8. maj

Hej SCK landevejsrytter.
Som tidligere udmeldt til træning, vil kaptajnerne gerne se alle til et sikkerhedsmøde.
Der er mødepligt til sikkerhedsmødet, og der vil være almindelig træning lige efter for alle hold.
Vi mødes i klubhuset nu på tirsdag den 8. maj kl. 18:00, informationen vil tage ca. en time.
Kim og Martin anvender noget af det materiale, som DCU anvender på kurser for landevejskaptajner.
Vi vil gerne opnå mere sikkerhed og fællesforståelse, så vi kommer til at cykle som hold med fokus på sikkerhed.
Vores klub har heldigvis været forskånet for store uheld, men vi kan alle blive bedre til at passe på i trafikken.
Den normale tirsdags træning starter ca. kl. 19:00, kommer du kun til mødet er det også fint (18:00 – 19:00).
Vi glæder os til at se alle.
Med mange cykelhilsner landevejskaptajnerne.

Unge MTB'ere på træningslejr

Traditionen tro har MTB Ungdom fra Struer Cykel Klub været på årets træningslejr i Slettestrand i weekenden 6. til 8. april. Deltagerantallet var i år 19 ungdomsryttere mellem 9 og 15 år og en håndfuld trænere.

Læs mere i artikel i Ugeavisen

Weekend tur til Silkeborg

Struer Cykelklub arrangerer en trænings tur til Silkeborgs skønne natur den 9/10 juni - 2018.
Alle klubbens medlemmer er velkommen til at deltage, der vil blive lavet spændene ruter både til landevejen og udfordrende MTB ture i skoven omkring Silkeborg.

Foreløbigt program :
Vi mødes ved Silkeborg Vandrehjem kl. 11.00
Kl. 11.30 første træningstur – Julsø rundt
Tilbage til Vandrehjemmet ca. kl. 14.30
Det store kaffebord på Vandrehjemmet
2. tur kl. 16.00 Vrads rundt - ca. 2,5 timer
Fællesspisning på Vandrehjemmet kl. 19.00 - derefter hygge
Overnatning på 4/5-mands stuer
Morgenmad kl. 8 – 9 herefter udtjekning
Kl. 9.30 søndagstur omkring Silkeborg
Afgang mod Struer ca. kl. 12.00

Tilmelding og kontaktinfo se: NemTilmeld

19 Marts: Racer sæson 2018

Racer sæsonen 2018 er så småt begyndt.
Første træningsaften bliver tirsdag den 3/4 2018 kl. 18.00 fra tennisklubben.
Efter træning er der forfriskning i klubben.

Tirsdag d 27/3 2018 kl. 19.00 afholder vi et forventnings-/ informationsmøde i klubbens lokaler.
Formået er afstemme hvordan træning skal forløbe/hvor langt vi skal cykle/ fart/om vi skal køre i 2 hold eller fortsætte med 3 hold som i 2017.
Skal vi holde fast i træning tirsdag og søndag eller skal vi finde et nyt koncept.
Er der stemning for at deltage i cykelløb ?
Skal vi lave søndags langtur ?
Træningslejr i Silkeborg ?
Kom frisk fra starten - vi ses i klubben 27/3

19 Marts: Jysk Energi Løbet 7. April 2018

Lørdag 07. April 2018 byder Holstebro Cykle Club i samarbejde med Jysk energi og Struer Kommune, velkommen til cykelløb i Struer.
Se ruten, m.m. på linket   Tilmelding via Sportstiming