Herunder ses de seneste nyheder. Gå til NYHEDSARKIV for flere


 

Gave fra Gamle Drenge d. 5. november

Vi har fra støtteforeningen Gamle Drenge modtaget en gave på kr. 6.000,-
Tusind tak for støtten.

Foredrag med Chris Anker Sørensen


Læs meget mere i denne FLYER

(Alle SCK medlemmer har fået invitation på mail)

Første spadestik

Fredag 14/9 var der første spadestik til MTB banen på Struer Stadion.
Efter 2 års intens kamp med ideskabelse, politisk behandling, økonomi, planlægning og uanede møder, lykkedes det endelig for Struer Cykelklub, at tage første spadestik til den længe ventet MTB bane omkring Struer Energipark. Det var en glad formand, Annette Mark, der kunne indlede med en takketale til alle involverede i og omkring projektet. Såvel de mindste klubmedlemmer fra MTB-Ungdom som Kommune, Fonde, og hele holdet bag projektet m.fl. har alle sat deres præg og været med til at løfte i flok. Lars Møller Pedersen, formand Kultur- og Fritidsudvalget, kunne på vegne af kommunen, kun støtte op om den frivillige indsats i sin tale.

Resultater for Bjerggrandprix d. 6. august

Klik på link for resultater af dagens løb: RESULTATER

Indvielse cykelsti Humlum-Oddesund 11. august

I forbindelse med indvielsen af den nye cykelsti mellem Humlum og Oddesund, har vi i bestyrelsen besluttet at lave fælles kørsel, så vores flotte trøjer kan blive synliggjort.
Vi mødes i klubhuset lørdag 11/8 kl 09:00 hvor der er fælles afgang til Humlum. Det er tanken at vi kører samlet fra Struer til Humlum og herefter er det op til den enkelte om man vil køre på stien alene.
Start og officielt indvielse Humlum kl 10:00. Håber på så mange som mulig vil bakke op.
Der er ingen tilmelding til vores fællestur, men afgang kl 09:00, så de der kommer senere må selv køre til Humlum. Skulle man have lyst til at tage børn/samlever med som ikke lige har en blå trøje, så er det naturligvis ingen hindring...
Der kan tilkøbes div. via dette link som intet har med SCK at gøre:
https://folkefest.nemtilmeld.dk/
https://dagbladet-holstebro-struer.dk/struer/Lokale-foreninger-inviterer-til-gratis-fest-naar-cykelsti-aabner/artikel/370483

 

DESIGN & CMS: WWW.MEDIACONNECT.DK