Herunder ses de seneste nyheder. Gå til NYHEDSARKIV for flere

7 August: Resultater Bjerggrandprix

Klik på link for resultater af dagens løb: RESULTATER

19 Maj: Turistpris 2017

Struer Cykelklub modtog 17 maj Struer-Egnens Turistforening's Turistpris 2017.
Med prisen fulgte der 5000,- kr.

Prisen gives til personer, foreninger, virksomheder etc., der arbejder indenfor turistområdet i Struer Kommune og som har gjort en positiv forskel til gavn for Struer Kommune.

Klubben modtog prisen pga. vores arbejde som medarrangør af DM i MTB marathon den 2. og 3. september i Naturstyrelsen Vestjylland/Klosterheden.

29 Marts: Annonce om MTB bane

Dagbladet / ugeavisen har bragt en artikel om MTB bane projektet på Struer stadion.
LÆS ARTIKEL HER

24 Marts: DCU-licens ungdomsrytter

Ungdomsmedlem - Oliver Lillebæk Ottesen skal i 2017 sæsonen køre licens i MTB U13 klassen. Vi er glade for at Oliver kommer ud og viser SCK trøjen frem ved en række DCU løb. Det bliver spændende at følge ham og årets første MTB-licens løb bliver på Mors d. 9 april.

23 Marts: Tilsagn LAG

LAG-Struer-Holstebro har i 2017 støttet etableringen af MTB teknik og øve bane på og omkring Struer Stadion. Mountainbike Banen er endvidere etableret med støtte fra Struer Kommune med henblik på styrkelse af fritidslivet i lokalområdet for borgerne og gæster.