Her kan du finde seneste nyt......

7 August: Resultater Bjerggrandprix

Klik på link for resultater af dagens løb: RESULTATER

19 Maj: Turistpris 2017

Struer Cykelklub modtog 17 maj Struer-Egnens Turistforening's Turistpris 2017.
Med prisen fulgte der 5000,- kr.

Prisen gives til personer, foreninger, virksomheder etc., der arbejder indenfor turistområdet i Struer Kommune og som har gjort en positiv forskel til gavn for Struer Kommune.

Klubben modtog prisen pga. vores arbejde som medarrangør af DM i MTB marathon den 2. og 3. september i Naturstyrelsen Vestjylland/Klosterheden.

29 Marts: Annonce om MTB bane

Dagbladet / ugeavisen har bragt en artikel om MTB bane projektet på Struer stadion.
LÆS ARTIKEL HER

24 Marts: DCU-licens ungdomsrytter

Ungdomsmedlem - Oliver Lillebæk Ottesen skal i 2017 sæsonen køre licens i MTB U13 klassen. Vi er glade for at Oliver kommer ud og viser SCK trøjen frem ved en række DCU løb. Det bliver spændende at følge ham og årets første MTB-licens løb bliver på Mors d. 9 april.

23 Marts: Tilsagn LAG

LAG-Struer-Holstebro har i 2017 støttet etableringen af MTB teknik og øve bane på og omkring Struer Stadion. Mountainbike Banen er endvidere etableret med støtte fra Struer Kommune med henblik på styrkelse af fritidslivet i lokalområdet for borgerne og gæster.

20 Marts: Referat generalforsamling

Referat fra generalforsamlingen d. 16 marts kan læses her: REFERAT

Årets hjælperytter (gives til en der gør en forskel under træning), blev Kurt Bjerregård.
Kurt er rettidig, har vist gode lederevner som kaptajn, bliver respekteret på landevejen, god til at samle og hjælpe undervejs.

Årets SCK’er (en ny pokal der gives til en der gør en generel forskel for klubben), blev Ole Mortensen. Ole er trofast til træning og er både aktiv som ungdomstræner og kaptajn på MTB 3 / begynderholdet. Ole er ofte på pletten til sporarbejde i skoven og hjælper til diverse løb.

Tillyke til Kurt og Ole

11. Marts: MTB M3/begynder - ny struktur

"MTB Motion 3 / begynder" har i samarbejde med MTB udvalget fået ny struktur. Vi ønsker, at der skal være bedre muligheder for at opdele i mindre hold og derved bedre kunne tilgodese den enkelte m.h.t. til terræn, fart og tekniktræning. Derfor har vi udvidet gruppen af kaptajner (Ole, Johnny og Steen) med Tommy Hansen, Jan Møller Nielsen og Mogens Østergård. Planen er at de 6 kaptajner deltager i teknikkursus i løbet af foråret for bedre at kunne gennemføre træningen.

Slettestrand tilmelding - Ungdom

Link til tilmelding til Slettestrand for ungdom

19. Februar: Trænere til MTB teknik

Klubben er på udkig efter nogle stykker der lyst til- og mod på at varetage et forløb med MTB begynder teknik træning, første gang henover foråret. Det bliver nogle timer evt. lørdag eller søndag og tirsdag i en periode på ca. 6 – 8 uger. Planen er at der køres på et lille geografisk område fra gang til gang, så alle kan være med. Målet er ikke mange kilometer i benene, men fokus på det tekniske. Der kommer lidt mere info, indtil da prøv at tænke over om det kunne være noget for dig. Har man lyst, men føler man mangler nogle ”værktøjer”, vil klubben selvfølgelig gerne betale instruktør kursus.

2. December: Klosterheden MTB Marathon 2017

Et godt samarbejde mellem Lemvig Cykelklub, Struer Cykelklub, Struer Kommune og Danmarks Cykle Union har nu resulteret i, at Klosterheden danner rammer for DM i MTB Marathon 2017 i weekenden 2-3. september.

DM køres om søndagen og som optakt, køres der lørdag Klosterheden MTB Marathon, som er et motionsløb hvor alle kan køre med. Det bliver et brag af en cykelweekend som vi glæder os meget til.

Ruten lørdag og søndag er ens et stykke af vejen, lørdag er den meget som tidligere år hvor alle kan være med. Søndag får den mere gas og vi tager de sorte stykker med og på anden sløjfe tager vi alt det med der to gange tidligere har været brugt til løb i DCU regi.

Der kommer meget mere om DM løbende, så hold øje med siden:

Tilmelding til motionsløbet er åben og resten af 2016 gives der julerabat på alle tre distancer, så hvorfor vente når der kan spares penge....  :-)
Tjek priser og tilmeld her:

29. Oktober: Næste klubaften i december

Husk at der IKKE er klubaften i november!

Næste klubaften – som både er for ungdom og senior, bliver tirsdag d. 6 december. Hvor vi vanen tro bl.a. har tøjprøvning. Se mere- og tilmeld via kalender eller menuen til venstre.

17. September: Nye klublokaler

En flok af klubbens medlemmer har i dag hjulpet hinanden med at flytte vores ting til nye lokaler. Vi vil fremover benytte Tennisklubbens lokaler, hvor vi har lejet os ind, til bl.a. klubaftener, osv. Vi har en opvarmet pavillon til alle vores ting, som er placeret ved siden af klubhuset. Udover at cykelklubben har lejet sig ind, har løbeklubben AK Kilen også lejet sig ind. AK kilen går i gang med at lave lidt forandringer indenfor, bl.a. akustik plader i loftet og nogle tiltag i køkkenet. Cykelklubben hjælper med at holde det udendørs ved klubhuset. Vi vil i løbet af efteråret nedsætte et samarbejdsudvalg med de to andre klubber og afstemme hinandens behov og udarbejde et sæt fælles ”husregler”.
Håber alle i klubben bliver glade for vores nye lokaler

8. September: Støtte til MTB bane

Struer Cykelklub får et tilskud på 317.500 kroner fra Struer Kommune til en ny bane, hvor der kan køres på mountainbike hele vejen rundt om det nye fritidscenter, EnergiPark Struer.

Uddrag fra artikel i Dagbladet:
"Struer: Ud over de store anlægsinvesteringer er partierne i Struer Byråd også blevet enige om, at der skal bevilges et tilskud på 317.500 kroner til en ny bane rundt om hele arealet ved EnergiPark Struer, hvor man kan boltre sig på en mountainbike."

_____________________________________________________________________________________