Formiddagsholdet

Mandage og torsdage kl. 09,00 fra klubhuset (perioden 01.04.-01.11). Ny rute hver gang.

Nogle torsdage vil blive med udgangspunkt ca. 20 km fra Struer.
Mødetid kl. 08,00 fra klubhuset. Hjemme ca. kl. 12,30.

Heldagsture. Mødetid kl 08,00 fra klubhuset. Hjemme ca. kl. 17,00.

Indtil videre er fastlagt følgende datoer: Mandag den 07.05, Torsdag den 05.07, Torsdag den 16.08, Torsdag den 06.09.  Datoerne kan blive ændret hvis vejrudsigten er for dårlig. Vi kører ikke heldagsture i regnvejr eller stærk blæst.

Forslag til ruterne:

1) THY øst: Vi kører i bil til Helligsø drag. Cykelturen går via rute 12 langs Limfjorden til Thisted hvor der holdes frokost. Hjemturen går over Hundborg, Bedsted og Sindrup. Ca. 110 km

2) Vestjylland: Vi sætter bilerne i Sørvad. Cykelturen går over Vind, Ørnhøj, Mundbjerg, Højmark, Hellig Kors Kloster, Dejbjerg Skovene til Rækker Mølle Bryghus, hvor der holdes frokost. Videre til Ejstrup søerne, Rimmerhus og Trehøje. Ca. 115 km.

3) Vejle ådal. Vi sætter bilerne i Brande. Cykelturen går over Vorslunde, Lindeballe Skov, Randbøldal, Blue Horse, Tørskind, Engelshold sø, Fårup sø til Jelling hvor der holdes frokost. Videre over Kollemorten. Tinnet Krat, Rørbæk sø til Brande. Ca. 115 km.