MTB Senior

Der er to ugentlige træninger med start fra Saugmandsvej – GOOGLE MAPS LINK

• Tirsdag kl. 18:00
  • Søndag kl. 09:30

Kaptajnerne på de forskellige hold kan fra tid til anden vælge at lade det enkelte hold starte et andet sted. Info om dette vil være at finde i vores Facebook gruppe. LINK

Generelt koordineres alt om træning via Facebook, se derfor altid på Facebook for opdateringer om træning.

Kommer man til træning ser vi gerne at man melder sig på Facebook, så har kaptajnerne mulighed for at se hvor mange der kommer på de enkelte hold.
Deciderede klubture bliver slået op på hjemmeside.

Motion 1 er for de erfarne som kører hurtigt. Her vil vi på nogle træningsdage køre intervaller, etc.

Motion 2 er for de erfarne som kører lidt hurtigere og gerne lidt længere end motion 3.

Motion 3 er for begyndere og lidt erfarne, som nyder turen og den gode rute.

Kvinder er for alle niveauer. Er vi mange – deler vi os evt. i flere hold efter niveau. Kvinder er også velkommen sammen med herrerne på motion 1, 2 eller 3 hvis niveauet passer bedre her.

Fælles for alle hold er at det sociale er i højsædet, vi venter på hinanden og vi hjælper hinanden ved defekter og lignende.

Er du ny, så kontakt evt. Steen Møller på mobil nr. 40 93 85 80 for en snak om hvilket hold passer til dig.

For kvinder, kontakt Annette Mark på mobil nr. 61 60 17 49